30.05.2018 | 20:49
Цирк „Ганьо Балкански“ е на посещение в Москва

Трупата на подвижен цирк „Ганьо Балкански“ ще гастролира днес и утре в Москва. Интересен факт е главната балерина в трупата Екатерина Захариева, не е в трупата за представленията, въпреки че според позициите и в цирка „Ганьо Балкански“ тя се води външен министър и отсъствието и буди много неудомения и предположения.

В представлението на трупата освен главният клоун от Банкя, участие имат още в ролята на Баба Меца счетоводителката Петкова, в ролята на ловеца се изявява габровският герой от филма „Матрицата“ – Дончев има и още герои от трупата с второстепенни роли, но това е заради факта, че трябва да изпъква главният герой Ганьо Балкански от Банкя. Който пък е готов да покаже много от номерата си на мил и загрижен за хората помияр, и заради единият кокал с удоволствие ще врътка опашка и пред новият си господар.

Въпреки факта, че физкултурника Цецо Човеко всеки ден ни обяснява, че цирк „Ганьо“ е изцяло ориентиран в представленията си към Европа и САЩ, днес и утре ясно ще се види, как точно ще се представи трупата и дали ще получи достатъчно аплодисменти от силните на деня в Москва.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране