02.09.2019 | 14:12
ЦСКА изгони футболист и глоби треньори след големия скандал
Реакция на ръководството на "армейците"

ЦСКА реагира мигновено след скандалния мач с Цървена звезда между юношеските отбори, набор 2004. Клубът излезе със съобщение на официалния си сайт, в което твърди, че един от играчите е отстранен от школата, а няколко треньори ще бъдат глобени.

Предлагаме ви цялото съобщение:

Армейци,

Ръководството на ЦСКА осъжда строго поведението на юношите ни от набор 2004 и техните треньори след края на полуфинала на турнира „Купите на община Благоевград“ срещу Цървена звезда в петък вечер. В резултат на физическата саморазправа, започната от наши състезатели, тимът ни беше дисквалифициран от надпреварата.

ЦСКА винаги е бил образец за феърплей към съперника, а трите звезди са символ освен на многобройни трофеи, но така също и на дисциплина, чест и достойнство. Червената фланелка е свещена и ще бъде носена само от хора, които изповядват тези нравствени ценности и могат да служат за пример на останалите.

Клубът ни веднага реагира на тази неспортсменска проява и след извънредна среща на спортно-техническото ръководство реши:

1. След инцидента юношата Иван Аврамов е отстранен от Академия ЦСКА.

2. Санкции ще понесат и треньорите Сашо Борисов, Атанас Борносузов и Владимир Манчев.

3. По вътрешния правилник на клуба ще бъдат глобени и други служители на Академия ЦСКА.

В сряда на „Армията“ ще се проведе среща на юношите, техните родители и ръководството и ще бъдат наложени още санкции на провинилите се.

От ръководството

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране