15.01.2017 | 0:01
ЦСКА отказа да се раздели с трима титуляри
Клубът е готов да плати 1 млн. евро за ганайски нападател

Ръководството на „ЦСКА-София“ реши да не трансферира трима от титулярите, към които има интерес от чуждестранни клубове. Това са Антон Недялков, Станислав Манолев и Диого Виана. Оставането им идва в резултат на нестихналите амбиции на клуба да се бори за титлата или поне за второто място в дебютния си сезон в Първа лига.

Турски клубове следят още двама играчи на тима – вратаря Георги Китанов и колумбиеца Густаво Кулма, но към момента не се предвижда и тяхната продажба и те заминават днес с „ЦСКА-София“ на лагер в Испания, който ще продължи до 5 февруари. Стана ясен още един съперник на тима на испанска земя. Това е руският елитен „Рубин“ (Казан). Преди това бяха договорени мачове с „Локомотив“ (Москва) и участника в Шампионската лига „Динамо“ (Киев).

На място се очаква пристигането на нов нападател в „ЦСКА-София“. Желанието на клуба е това да бъде ганаецът Рафаел Двамена. Затова ръководството е готово да плати исканата за него цена от 1 млн. евро. Но към голмайстора на австрийския втородивизионен „Аустрия“ (Лустенау) има интерес още „Аустрия“ (Виена), германските „Нюрнберг“ и „Динамо“ (Дрезден), швейцарските „Йънг Бойс“ и „Санкт Гален“. Клубът търси и още един чужденец за атаката си, защото треньорът Стамен Белчев бе обявил, че има нужда от двама нови нападатели.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране