02.02.2017 | 0:01
„ЦСКА-София“ бе разгромен от корейци
Футболистите на "Лудогорец" участваха в масово сбиване на контрола

„ЦСКА-София“ претърпя тежка загуба с 0:4 от южнокорейския „Сувон Блу Уингс“ в контрола на подготвителния си лагер в Испания. Това е втора загуба през зимната пауза за тима на треньора Стамен Белчев, дошла след слаба игра и нито едно голово положение пред вратата на съперника.

Първият гол падна в 8-ата минута, реализиран от Джонатан, а останалите три бяха вкарани след почивката. В 54-ата минута Сантош направи 2:0 от дузпа, а в 80-ата Ки-Хун направи 3:0. Крайния резултат оформи Мин-Уу в 86-ата минута.

Първа загуба през зимната подготовка пък претърпя шампионът „Лудогорец“. Тимът от Разград падна с 0:1 от полския „Термалика“ в Турция, а контролата бе белязана с много груби фаулове и „доукрасена“ с масово сбиване между футболистите на двата отбора.

„Термалика“ откри в 17-ата минута чрез Артьом Путинцев и този резултат се запази до края. Именно Путинцев стана причина страстите да се разгорещят. В средата на втората част нападателят на полския тим фаулира грубо Лукас Саша и двамата се хванаха за гушите. Марселиньо притича, за да се намеси в полза на бразилския си сънародник си и бе ударен по главата. Последва масово сбиване между играчи, а и резерви, от двата отбора, и ситуацията се успокои чак след около 5 минути. Следващата контрола на „Лудогорец“ е в събота срещу чешкия „Злин“ .

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране