18.04.2018 | 20:09
„ЦСКА-София“ изпусна аванс от 2:0 срещу „Левски“
Двата отбора завършиха футболния мач с по 10 души

„ЦСКА-София“ на практика се прости с амбициите си да преследва шампионската титла на България по футбол, след като в мач от плейофите на Първа лига завърши 2:2 с „Левски“. „Червено-белите“ имаха аванс от 2:0 след само 9 минути игра, но в края на мача едва удържаха равенството на ст. „Васил Левски“.

Резултатът бе открит още в 6-ата мин. от Фернандо Каранга, който отбеляза своя 23-ти гол от началото на сезона. Бразилецът се разписа от дузпа, отсъдена за нарушение срещу самия него на вратаря на „сините“ Божидар Митрев. Само 180 сек. по-късно формалните домакините на Националния стадион вече водеха с два гола разлика след попадение на Енрике Рафаел.

Ролите се смениха след почивката и през второто полувреме „Левски“ имаше тотално надмощие на терена. То бе материализирано още в 48-ата мин., когато с глава се разписа Иван Горанов. В 61-вата Паулиньо изравни, а до края само малшансът лиши символичните гости от пълен обрат.

И двата отбора приключиха двубоя с по 10 души, след като в 83-тата мин. с директни червени картони бяха изгонени Жеферсон („ЦСКА-София“) и Серджиу Буш („Левски“). Причината бе груб фаул на бразилеца, след който румънецът потърси саморазправа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране