24.09.2017 | 0:01
Цуни е бил унижен и изнасилен в тоалетната на дискотека от Куката заради свалка със Златка Райкова!
Отвратителната история се разиграла преди 5-6 години
Фермерът от Плевен Цуни криел срамна случка в миналото си. Младият мъж бил жестоко унизен от Камен Балбузанов – Куката. Отвратителната история се разиграла преди 5-6 години, когато Куката е бил гадже със Златка Райкова. По същото време брадърът вече вършеел родните популярни момичета, пише „Уикенд“.
Като типичен колекционер Цуни решил да се пробва и при Русата Златка. Той не спирал да й пише съобщение с недвусмислени покани да се видят. Историята мълчи дали тя му е отвърнала на есемесите, но кореспонденцията била прихваната от Куката. Дни по-късно Камен проучил, че Цуни заедно с компания от верни приятели ще купонясват в популярния тогава „Син Сити“.
По традиция запазили ВИП сепаре, на което съквартирантът се настанил най-удобно и започнал да се оглежда за нови бройки. Внезапно обаче в заведението нахълтал Камен Куката в компанията на няколко здравеняка и Златка Райкова. Той директно хванал за яката Цуни и го помъкнал към ВИП тоалетната на заведението. Последвали унизителни сцени, които даже не са описване. Младият баровец бил порядъчно ступан, а на финала Куката решил да постави черешката на тортата.
„Абе, на теб нали ти викат Цуни? Хайде сега да си оправдаеш прякора, вземи да ми цунеш оная работа“, отсякъл Камен. След това разкопчал панталона си, извадил члена и го натикал в устата на мераклията на Златка Райкова. През това време негов приятел снимал с телефон насилието. Разреван и окървавен, Цуни бил заплашен, че позорното видео клипче ще бъде разпространено в интернет, ако не си плати. Така Цуни бил накаран да плати „глоба“ от 20 бона за това, че задявал Русата Златка. В светските среди в столицата се коментира, че мнозина са виждали тези кадри. „Ей, този се прави на голям плейбой, ама си плати 20 бона, за да ми направи свирка“, обичал да се хвали Куката.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране