26.09.2016 | 21:29
Цвета Караянчева: ГЕРБ не се притеснява от Орешарски
Или пък някой играе, колкото да пречи, смята зам.-шефката на ПГ на управляващата партия

ГЕРБ не се притеснява от кандидат-президента Пламен Орешарски.“От никого не се притесняваме. Имаме си кандидат и знаем какво може. Играем си своята игра.

Но и никога не разчитаме на другия да му е зле“, коментира зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева по повод издигането на Пламен Орешарски за кандидат-президент и регистрацията му в ЦИК от името на инициативен комитет.

„Но всеки има право да опита. Резултатите ще ги видим на 6-ти ноември. И тогава ще има много разочаровани. Или пък някой играе, колкото да пречи“,

добави още депутатката от ГЕРБ, която също не крие, че не е очаквала този ход от бившия премиер Пламен Орешарски.

„Изборите са едно състезание, в което всеки може да опита своите възможности. Много нетрадиционни кандидати виждаме, като Митьо Пищова и Радо Шишарката.

Явно г-н Орешарски си мисли, че две години в сянка ще са достатъчни, за да забравят хората какво се случи по време на неговото управление“, коментира още Цвета Караянчева.

1 коментар

  1. Гинев каза:

    Тази е латерната на г-н Борисов.Навиват й пружината и я пускат по студията и редакциите,да ръси банални,тривиални,брадясали глупости. Орешарски още не се е изкашлял,а Цвета вече е с хрема и температура.Заучена,елементарна защитна реакция,която не върши работа,защото само разлайва кучетата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране