07.10.2015 | 14:02
Цветан Василев: Доган ми каза, че е късно
Първоначалният кандидат на г-н Пеевски за главен прокурор беше Бойко Найденов, твърди ексбанкерът

„Доган ми каза, че е късно“, казва бившият ръководител на Корпоративна търговска банка (КТБ) в интервю за ТВ7, което свързваната с него медия ще излъчва два поредни дни – утре и в петък.

Междувременно ТВ7 разпространи четири кратки „тийзъра“ от интервюто, в които Василев продължава да атакува архиврага си Делян Пеевски, но засяга и някои други въпроси, свързани със статуквото.

Ето какво казва Василев в тях:

Доган ми каза, че е късно. Не знам какво точно е било късно. Но това означава едно. Че съм бил наклеветен. Твърдо.

Борисов е феномен. Безусловно. Дали има алтернатива или няма, … какво да кажа. И Рим на един етап не е имал алтернатива, в един момент се е сгромолясала такава империя. Т.е. пътят към падението е много кратък.

В момента най-сериозният бизнес в държавата България е брокерският бизнес, свързан с активите на КТБ. Има няколко брокерски компании. Брокерска компания „Пеевски“, брокерска компания „Сталийски“, всеки продава нещо от активите. И всеки урежда някой желаещ да се сдобие с този актив на някаква минимална цена.

Първоначалният кандидат на г-н Пеевски беше г-н Бойко Найденов. След това, разбира се, беше намерено компромисно решение г-н Цацаров да бъде главен прокурор. Затова очевидно г-н Цацаров им се отблагодарява сега.

7 коментара

  1. Ивона каза:

    Ето пак лъжи ,лъжи и пак лъжи от странна на Василев как не му омръзна .Стига вече с тези глупости !Прокуратурата трябва да се задейства и да есктрадира Василев.

  2. Муци каза:

    Мустакатия пак влезе във фаза. Намери си нова трибуна в лицето на баба Люба и ще се възползва пълноценно да тръби колко е прецакан и как са го накиснали лошите 🙂

  3. Кики каза:

    Както казва: „Пътят на падението е кратък“. Хора които градят добро, не се сгромолясват. Хора, които бъркат признават, не се крият. Говоря за истинските хора. Незнам, дали от горе-цитираните има такива.

  4. Елизабет каза:

    Василев обаче много тактично изпуска да ни каже на какъв въпрос е бил отговор въпросния цитат, че е късно? Дали не въпросът не е бил: Доган ефенди, ще ми покриеш ли и този път з***ка? Жалко е хора, които до онзи ден са крали с пълнишепи днес да се обръщат срещу бившите си съратници и да обясняват как те не са виновни, а ония другите били. Василев не помните ли, че за Пеевски каза, че се бил объркал. Не вярвал на това което говорили всички за него. Жалка картинка е Василев в момента. Време му е да поема към казичене и да спре да ни баламосва с глупостите си.

  5. Каппа каза:

    Василев отново почна с изявленията от Сърбия, но този път е решил да бъдат под формата на интервю пред продажниците от ТВ7. Бас държа, че на финала той пак ще се направи на невинна жертва.

  6. Само така каза:

    Истината трябва да излезе наяве! 25 години ни управлява мафията и рекетира българския бизнес. Тийзърите дават надежда, че интервюто ще е интересно и че ще има нови имена!

  7. Пинко каза:

    Боооже, wtf?! Какво сега, всичко на нов глас – тв7, купени журналисти…какво, Василев си почина малко и айде пак?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране