26.12.2016 | 0:16
Цветанка Ризова лудна от бръчки
Култовата водеща с тъмни очила в снега

Цветанка Ризова е суетна за трима! Култовата водеща се е сдобила с комплекси да не бъде фотографирана „в крачка“ и затова, дори и в редките случаи, в които излиза от дома си без грим и по бръчки, взима всички предпазни мерки, за да не бъде щракната натюр.

Тъй като е едно от звездните лица на Би Ти Ви, Цветанка се стреми винаги да е безупречна не само на екрана, но и в ежедневието. Покрай гримьорите в телевизията Ризова научила основните похвати в разкрасителното изкуство, които всяка сутрин прилагала в домашни условия.

Редовно преследвана от папараци, водещата е станала толкова дисциплинирана за външния си вид, че дори до кварталната си бакалия не ходи, без да е замаскирала следите от ЕГН-то по лицето си най-малкото с лек фондьотен и пласт-два пудра.

Да пристига без макиаж в Би Ти Ви, се случвало обикновено когато, преди началото на работния си ден, популярната дама ходи на разкрасителни терапии в козметичния си салон. Всеки месец поне една трета от заплатата на Ризова, която се мълви, че е между 3 и 5 хиляди лева, се изпарявала за всевъзможни маски и процедури за подмладяване на кожата, коментират из кулоарите на електронната медия. „Цветанка е маниачка на тази тема. В ефир тя винаги е сериозна и много рядко се усмихва, защото вярва в теорията, че усмихването причинява бръчки около очите и устните“, издават още колежки на Ризова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране