16.04.2018 | 21:02
Цветанов към президента: Нищо не зависи от теб, само намираш кусури
Макар и президентът да е посещавал различни общини в България, колко от проблемите им е решил?

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов отвърна на критиките на президента Румен Радев, който по време на лекция в УНСС обяви, че държавата се управлява на тъмно и прилича на строителна площадка. „Най-хубаво е да си президент в България. Нищо не зависи от теб, само намираш кусури“, заяви Цветанов.

Макар и президентът да е посещавал различни общини в България, колко от проблемите им е решил? Уважавам президентската институция, но за съжаление Румен Радев, заедно с БСП, има антиевропейско поведение, коментира в Смолян председателят на ПГ на ГЕРБ.

Той припомни случая в Свищов, когато беше изолиран от срещата на Радев с кмета на града. „Когато обаче после стана време за същинското решаване на проблемите, кметът дойде при нас. Той бе независим кандидат, подкрепен от БСП, но това означава ли, че не трябва да работим заедно? Не е важно от коя партия си, а дали те е грижа за хората“, категоричен бе председателят на ПГ на ГЕРБ.

3 коментара

  1. Ванков каза:

    Само една изпразнена от съдържание кратуна,може да роди такива идиотски заключения. Цецо,когато генерал Радев е защитавал небето над родината ни,ти използваше строителни предприемачи на най мощните фирми,за да се сдобиеш с половин квартал жилилища твоя собственост.Празната ти кратуна,която ражда само некадърие,те противопостави на Б.Борисов,във връзка със случая Скрипал,дали да бъде отзован руският посланик от България,или не.Ниският ти КПД,отново те компрометира,като те натика в „мазата“ на партията ти.Някой по умен в редиците на пп-герб,да предложи пред актива,да ти се забрани появяването ти пред медиите,защото ти си вреден както за партията си,така и за държавата.

  2. пацифист каза:

    Ей, по тъпо дърво от този възпитаник на помощното училище във Вършец не съм срещал! Типичен геЙбер-идиот-демагог! Когато им отърва – президентът не прави нищо, когато не им отърва – президентът НЕ ТРЯБВА да прави нищо?! Как ги търпим още теди джендър-дебили?!

  3. коко каза:

    Цветане, празноглаво шиле, каде си трагнал с мечката мед да ядеш!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране