16.01.2017 | 21:05
Цветанов събира ГЕРБ в хотела на приятеля си Миро Лавацата
„Фейсбук“ бил виновен за провала на Цецка Цачева на президентските избори

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е предложил на шефа си Бойко Борисов Националната среща на активистите на партията да се проведе в хотел на предприемача Мирослав Печев.

Сбирката ще се проведе тази събота и неделя с парк-хотел „Витоша“ в столичния „Студентски град“. Комплексът е собственост на бизнесмена, който от години е в изключително близки бизнес отношения с втория човек в ГЕРБ. На срещата на герберите ще се анализират причините за тежкото поражение на Цецка Цачева на президентските избори през ноември миналата година. Според депутати от ГЕРБ основната причината за краха й бил…“Фейсбук“. Поради тази причина за предстоящите парламентарни избори, основният акцент и средства на ГЕРБ ще бъдат насочени за спам в социалните мрежи.

Бизнесменът Мирослав Печев е бивш функционер на ЦС на ДКМС. В момента той е представител за България на марката кафе „Лаваца“. Печев е и в изключително близки отношения с шефа на НСО Антон Ангелов. Миналата година той купи и хотел „България“ в центъра на София.Преди години, Антонов дори живя в комплекса.

Това е любимото място  и на бившия вътрешен министър Цветанов за уреждане на сбирки в тесен кръг с най-приближените му ченгета, научи МИГNews.info. В  гранд-хотел „Витоша” редовно се провеждат и партийните мероприятия на ГЕРБ. Явно бившия функционер на ЦК на ДКМС Мирослав Печев- Лавацата е открил нови политически приятели  и добра ниша за бизнес.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране