04.02.2016 | 23:00
„Турски“ сайтчета пиарстват на Местан, останалите дръжки на микрофони ги преписват
И Сезгин Мюмюн работи за изритания от ДПС бивш председател
Колаж: Фейсбук

Малки сайтчета, представящи се за „турски“, пиарсват на изритания от ДПС Лютви Местан, а централните медии, ръководени от полуидиоти без политически познания, масово ги преписват.

Това е основният извод от днешната „новина“ обиколила почти всички медии, озаглавена гръмко: „Местан прави партия до 10 дни“.

Откровеният политически пиар, разпространяван от сайтчета, базирани в Кърджали или издавни от политически шмекери като Сезгин Мюмюн, цели да поддържа постоянен медиен интерес около недоразумението Лютви Местан, което все още не може да проумее, че е политически труп. Както и че дори и да направи партия, тя ще се състои от него, петимата отцепници от ДПС и от корупмирания бивш шеф на областното ДПС в Кърджали Бахри Юмер, с чиито далавери МИГNews.info предстои да се занимае в детайли.

Изпадналият в ступор Местан очевидно все още не може да проумее, че от него нищо не зависи, както и че трябва да пести усърдно парите, които „спечели“, докато беше председател на ДПС.

Може би поради тази причина той е решил да пробутва пиара си през смешновати сайтчета, който обаче се представят за „турски“. Разчитайки на малоумието на огромна част от българските медии, тези издания в интернет се представят като базирани в Турция, които уж боравят с „турски“ източници“.

Какво му е „турското“ обаче на сайтчето Ajans.bg, след като то е списвано от шмекера Сезгин Мюмюн, доскоро използван за специфични услуги от кадровик на АБВ?

Как е възможно малоумниците от уж уважавани столични медии да си помислят, че „двуезичният Кърджали хабер“ е базиран в Турция, след като зад него стои протежето на Местан –  Мюмюн Тахир?

Колеги, вярно е че сте случайници в професията, но вече има и who is справки в интернет. Проверявайте и тогава преписвайте.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране