31.10.2013 | 15:31
Турци спасяват Бербатов от мъките в Англия
Турският Трабзонспор отново е проявил интерес към него

Престоят на родната звезда Димитър Бербатов в Англия може да свърши още тази зима. Турският Трабзонспор отново е проявил интерес към него, пише местното издание „Фанатик“. Ръководството събира пари за оферта, която да отправи с отварянето на януарския трансферен прозорец. Надеждите са нападателят да дойде в тима до 7 януари.

През лятото турците опитаха да вземат българина, но се отказаха заради високата му цена. Тогава от Фулъм поискаха 5 млн. паунда за него. Сега обаче със сигурност цената му ще е доста по-ниска. Бербатов има договор до края на сезона с лондончани.

От 1 януари ще може да преговаря с всеки отбор като свободен агент и евентуалният му нов контракт ще влезе в сила от 1 юли. За да не чакат толкова дълго,от Трабзонспор ще извадят някаква сума, за да го имат сега.
Друите два варианта за шефовете са да купят или Роке Санта Крус от Малага, или Ола Тойвонен от ПСВ Айндховен. Те обаче са само резервни опции.
Със сигурност на Бербатов вече не му харесва толкова в Англия, колкото преди. От началото на сезона той е подложен на унищожителни критики. Медии и фенове го разпъват на кръст, а единственият, който се застъпва за него, е мениджърът Мартин Йол.
Постът на холандеца обаче е сериозно разклатен и ако бъде уволнен до Нова година, нищо чудно и Бербатов да си тръгне от Острова, за да приеме турското предизвикателство.
Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране