08.07.2019 | 10:20
Тв водеща събра от гостите в предаването си по 10 лева за фалиралата БСП
Поводът бе оплакването на социалистите до европейските институции за орязаната партийна субсидия

Водещата на предаването „Беновска пита“ по Канал 3 прикани всички участници в днешното предаване да дарят по 10 лева за Корнелия Нинова след като социалистите се оплакаха и в Европа за орязаната партийна субсидия от 11 на 1 лв. на действителен глас. Журналистката даде личен пример за социалната кауза, като размаха десетолевката пред камерата. Александър Сиди от ВМРО с готовност се включи и парите станаха 20, кметът на Стара Загора отказа да се включи.

„Аз съм кавалер, няма проблем, даряваме ги за кампания за местни избори. В България трябва да има опозиция, но не такава, каквато прави Корнелия Нинова, защото в тази партия има стабилни, сериозни хора, които знаят какво и как искат да променят“, каза Александър Сиди.

„Ето така управлява БСП, може би затова хората ги наказаха в последните, а и в последните 10 поредни избори. Не може да излезеш с такъв тип самочувствие и да кажеш – това управление трябва да си ходи. БСП трябваше да се изградят като алтернатива на властта, а не като креслива опозиция, която се храни само със скандали“, посочи още Сиди.

„Сергей Станишев е мой политически опонент, не харесвам някои негови идеи, вкл. за Истанбулската конвенция, там сме врагове. Но той оглави своето европейско политическо семейство и не разбирам тази тежка политическа глупост от страна на Корнелия Нинова и нейното ръководство. Може би се опитва да контролира така своята партия“, каза още депутатът от ВМРО.

За ВМРО той посочи: „Ние знаем как да правим политика и без партийна субсидия, за нас това не е проблем“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране