08.12.2018 | 0:01
Убитата от любовник рейнджърка завъртяла главата и на висш военен
Рейнджърката Десислава Стоянова е била забъркана в множество любовни афери, научи БЛИЦ от свои източници. Една от последните й любови бил висш военен от карловската бригада. Нейни колеги са забелязвали мъжът да я качва в луксозната си кола. Междувременно Стоянова е имала връзка и с турчин, и със Светослав Каменов, за когото се предполага, че я е убил. Двойнственият живот на 40-годишната рейнджърка от няколко дни постави в шах колегите и приятелите й, пред които се е представяла за скромна. Именно информацията, че е имала връзки с различни мъже е насочила още в началото разследването към любовна версия. Преди години съпругът на Десислава – офицер от карловското поделение, от когото тя имала дете, се е разделил с нея. При разводът синът им е присъден на бащата.

Рейнджърката Десислава Стоянова е била забъркана в множество любовни афери. Една от последните й любови бил висш военен от карловската бригада. Нейни колеги са забелязвали мъжът да я качва в луксозната си кола. Междувременно Стоянова е имала връзка и с турчин, и със Светослав Каменов, за когото се предполага, че я е убил.

Двойнственият живот на 40-годишната рейнджърка от няколко дни постави в шах колегите и приятелите й, пред които се е представяла за скромна.   Именно информацията, че е имала връзки с различни мъже е насочила още в началото разследването към любовна версия. Преди години съпругът на Десислава – офицер от карловското поделение, от когото тя имала дете, се е разделил с нея. При разводът синът им е присъден на бащата.

1 коментар

  1. кендуал каза:

    Много пъти съм казвал,че женският орган е оръжие, значително по мощно от атомната бомба.С мощното навлизане на жени в армията подобни скандали стават ежедневие.Мисля, че покойната лека и пръст е имала примера,но не и късмета на Деса. И двете разведени с деца атакуват с уменията си висши военни,техни началници, което е забранено по устав.Но на едната и се отвори парашута, а на другата не.Друга пък от дърта даскалица педофилка стана президентша на Франция.Във всяка фирма,учереждение и друга организация ги има такива специалистки по еди какво си, че е нецензурно.В нашия град кмета също заряза жена и две деца заради секретарката си и всеки ако се огледа ще се сети за такива примери.Но всеки занаят крие опасности- шофьора може да катастрофира, ел техника да го удари тока и т.н.т.Е, и „красивата рейнджърка“ – парясница по народному я сполетя бедата, лека и пръст.Такъв е животът, чао ви.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране