29.12.2018 | 3:43
Убитият пловдивски заварчик поискал секс и му отрязали главата
Младата му любовница му прерязала сънната артерия с ножа, като замахът явно бил толкова силен, а острието било изключително остро, че главата на мъжа била почти отрязана

Убитият на 27 декември вечерта в Пловдив заварчик Поли Стефанов поискал секс от 48-годишната си приятелка. Тя му отказала, а той я обидил, че навремето била проститутка, твърди „Монитор“.

Краткият им диалог станал пред 20-годишния син на жената, който пък бил именник. Стефан не издържал на обидата, че майка му е изкарвала прехраната си, като труженичка и скочил върху 63-годишния.

Минути по-късно скандалът прераснал в побой. Една от стъклените чаши на масата била счупена. С нейното остро столче Поли Стефанов първо бил дупчен и ръган, като тези му рани били повърхностни. След това обаче 63-годишният бил довършен с кухненски нож. Младата му любовница му прерязала сънната артерия с ножа, като замахът явно бил толкова силен, а острието било изключително остро, че главата на мъжа била почти отрязана.

В същата вечер майката и синът били арестувани. Оказало се, че и двамата са криминално проявени и имат досиета за кражби. Били арестувани при опит да избягат от Пловдив и да се укрият. Мярката им за неотклонение ще бъде гледана от окръжния съд в понеделник, на 31 декември.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране