29.03.2019 | 0:01
В САЩ поискаха да отнемат боксовия лиценз на Кобрата
Адвокат Глория Олстед желае българският боксьор да остане без състезателни права заради скандала с журналистката Джени Равало

В САЩ поискаха боксовия лиценз на Кубрат Пулев да бъде отнет. Адвокат Глория Олстед желае българският боксьор да остане без състезателни права заради скандала с журналистката Джени Равало. Както е известно след победата над Богдан Дину Кобрата целуна американката, известна като Кралицата на голото суши. Тя обаче е наела опитната Олстед, която ще съди Кобрата за сексуално посегателство. Това стана ясно на пресконференция, която тя даде по-рано днес.

„Искаме боксовия лиценз на господин Пулев да бъде отнет. Също така искаме Спортната коридскимисия да постави този инцидент и поведението на Пулев в дневния си ред на следващото заседание на 14 май, и госпожа Джени Равало и аз да може да свидетелстваме“, обяви 77-годишната Олред, която има богат опит в делата за защита правата на жените.

На пресконференция Равало заяви, че целувката по устата не е била единственото неприемливо действие на Пулев. След интервюто, той си е позволил да я опипа по задните части, което я е накарало да се почувства много дискомфортно. Осъзнавайки, че може да си навлече неприятности, Кобрата е помолил репортерката да изреже въпросната целувка от материала, но тя е отказала да го направи, а видеото бързо се превърна в хит в интернет и предизвика разнопосочни реакции.

Самият Пулев обяви, че няма притеснения, защото Равало „искала много повече от целувка“. Днес от САЩ се прибра и братът на Кубрат – Тервел, който също е бил на партито след мача, на което до 5.00 часа сутринта е седяла именно Джени Равало.

„Не мисля, че е толкова виновен, но няма да се фокусирам върху това. Само ще кажа, че в последвалото парти, въпросната журналистка дойде и се целува с още двама човека. Не трябва да отдаваме толкова внимание на това. Нямам притеснения относно дела и такива неща. Видях поведението й. Има достатъчно свидетели. Всичко беше ясно“, коментира по-рано Тервел при завръщането си от САЩ. Той е дипломиран юрист от СУ „Климент Охридски“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране