Зареждане

Напишете

БЪЛГАРИЯ

Валери Симеонов арестува диджей заради силна музика на Слънчев бряг

share

Вицепремиерът Валери Симеонов се залови да въдворява тишина в Слънчев бряг в малките часове на денонощието. Това стана ясно от негово послание в социална мрежа. Оказа се, че патриотът-вицепремиер е налетял на дискотеката на Божо Кравата -Оксижен-и е иззел музикалните уредби, като за по-сигурно е арестувал и актуалния диджей. Оказало се, че той отказал да съдейства на органите и лично на Симеонов, което май е естествено, при условия, че последният иска да го лиши от работата.

Валери Симеонов демонстрира и увереност, че „от тази нощ Слънчев бряг е синоним на нормален и тих европейски курорт“ А дано, ама надали.

Ето и пълният текст на изявлението на вицепремиера:

Тази нощ Слънчев бряг се превърна в синоним на нормален и тих европейски курорт. Как се случи всичко?

В 1 през нощта събрахме хората от всички контролни институции в РПУ Слънчев Бряг, където ги разделихме на две групи съвместно с полковник Рачев, заместник-началник на ОД Бургас. Започнахме мащабни изненадващи проверки, като първият удар беше върху прословутия „Оксижен“ на известната пазарджишка мутра Божо „Кравата“. Заведението е имало над 20 акта за нарушения до снощи, но продължаваше да работи и да нарушава разпоредбите за шум. Тази нощ, обаче, им бяха иззети музикалните уредби и под слисаните погледи на собствените им охранители, Оксижен прекрати работа.

Установени са още нарушения на финансовата дисциплина от НАП, нарушения на закона за храните и наличие на нерегламентирани храни от Агенция по безопасност на храните, нарушени изисквания за пожарна безопасност, липса на здравни книжки и трудови договори от Инспекция по труда, и други. Заради отказ за съдействие и съпротива DJ-ят беше „закопчан“ с белезници и прибран в районното за 24 часа.
След като приключихме проверката на „Оксижен“ и заведението затвори, мутрите внесоха нови апаратури. Изчакахме „възкръсналото“ заведение пак да се напълни с хора и отново им иззехме аудио уредбите .

По същото време, вторият екип проверяваше съседните заведения – известното със силното си озвучаване „Съни Дриймс“, като след това се прехвърли към друго скандализиращо обществения ред заведение на централната алея – „Корнера“. Само за минути, двете огромни тераси потънаха в тишина. Странно е, че друго знаково заведение – „4U“ – тази нощ не работеше, като съмненията за теч на информация предстои да бъдат проверени.

Държавата доказа, че когато имат политическата подкрепа, институциите не само могат да свършат работата си безупречно, но и го правят с желание и хъс за налагане на закона. Държавата на закона ще покаже, че е по-силна от държавата на мафията.
От тази нощ, битката за тишината ще бъде война.

бутони за споделяне

Етикети:

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.