18.05.2018 | 9:51
Вълканов се скъса да хвали Борисов, българите криели доходи, Доган бил велик
Голяма рекламна баданарка за успехите на властта удари собственикът на „Минстрой холдинг“ Николай Вълканов по бТВ. Той похвали Борисов, като заяви, че от първия му кабинет досега се развивал само възходящо. Вълканов работел прекрасно с министър Теменужка Петкова, както и с министерствата на екологията и министерството на регионалното развитие. Бизнесът му процъвтявал и затова имало над 3 млрд лв инвестиции в този бранш през последните години.

Правителството се справя отлично. Хората трябва да си плащат данъците и икономиката ще се развива.

България не е най-бедната държава в Европа, но е държавата с най-много укрити доходи, категоричен е бизнесменът, който е с променена прическа (потъмнена коса) и визия. Вижте колко пътувания има по чужбина, имат придобивки, имат доходи, но не са обявени, допълни милионерът, който дълги години бе вторият човек след Илия Павлов в „Мултигруп“.  Именно пред неговия офис бе разстрелян Павлов на 7 март 2003 г.

Ахмед Доган е велик политик. Изключитално важен за прехода на България. Да, ние сме приятели, коментира още Вълканов. Понякога той искал съвети от почетния председател на ДПС, който, според него никога не е излизал от политиката.

Нашият форум (Конференция за икономическите переспективи на Балканите) ще е най-значимото събитие по време на европредседателството. Развитието на минната индустрия е особено важно за България и Европа. Ще присъстват около 350 представители от всички европейски страни, фирми, организации, 15 посланици ще са там, похвали се Вълканов.

По време на целия разговор с Антон Хекимян Николай Вълканов не пестеше похвали за действията на властта. Бизнесменът е зам.-председател на работодателската организация КРИБА.

сподели бутон


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране