11.04.2017 | 0:01
Вандали тормозят неуспял кандидат за депутат от БСП
Престъпниците задрасквали със спрей номерата на такситата му и чупели страничните огледала

На постоянен тормоз е подложен след изборите кандидатът за депутат от листата на коалиция „БСП за България“ в 23 МИР Ивайло Павлов. Той заемаше 32 място в списъка на левицата за народни представители. През последните две седмици бизнесменът, който е съдружник в една от големите таксиметрови компании в столицата, е притесняван от неизвестни вандали. Коли на фирмата почти всеки ден осъмват надраскани с надписи с черен спрей „БСП“. Освен това престъпниците задраскват със спрея номерата на автомобилите и чупят страничните им огледала.

За две седмици пострадалите коли са над 20, заяви Павлов. „Само в неделя срещу понеделник са надраскани 5 автомобила. Някои от тях са частни, собственост на мои приятели, които са гласували за мен на предсрочните парламентарни избори и не са крили политическите си пристрастия. Всичко това се случва само в района на „Младост-1А“, разказва той.

Според Павлов в района, в който се случват инцидентите, живеещите го познават много добре. „Дълго време имах кафене там. Освен това, по време на кампанията имаше доста мои плакати. За мен това е провокация. Опит да „предупредят“ хората, които гласуваха за мен. За да си знаят за следващия път. Мисля, че тези, които драскат колите, ме познават много добре и знаят, че бях кандидат за депутат от „БСП за България“. Мен не могат да ме изплашат, точно обратното – мотивират ме да работя. Но се притеснявам, че страдат близките ми и колегите ми от всичко това“, подчертава Павлов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране