15.06.2018 | 21:47
Вътрешният министър удари тавана по тъпота, не се шегувам!

Дегизиран до неузнаваемост Боби Ваклинов от „Господари на ефира”  отиде при  вътрешния министър Валентин Радев, за да му връчи скункс заради случая Пелов. А той на съвещание с оперативния щаб на МВР, събран специално заради посещението. Демек, работим, та пушек се вдига, виж как въртим химикалките с пръсти, сбъркали сте адреса.

И таман да си кажа: „Да оставим родната полиция да ни пази на спокойствие”,  и воала  сюрприз – Радев изпраска оправдание за още десет скункса.

Всичко било наред,  нямало причина да се срамуват,  защото  не е имало терористичен акт!

Майко мила, това ли е критерият за добрата работа на полицията – нямало терористичен акт?! Значи може да дремят денонощно, да крънкат за заплати и бонуси, да си другаруват с криминалетата, но щом няма терористичен акт, значи работят за шестица.

А представяте ли си какво щеше да стане при терористичен акт, пита министърът, сякаш е обезвредил лично няколко камикадзета! Веднага си представих. С това глупавото излъчване на домакиня, която току-що е приключила точенето на кори за баница, няма начин да не предотврати поне една терористична атака в месеца, нали?

Някои хора са толкова тъпи, че не могат да осъзнаят, че са тъпи. Пази, Боже, да няма и терористични нападения, защото като гледам как работят  тия тутманици, трески ме  тресат как ще се справят с терористичен акт!  Терористът ще  им се мота пред очите със снайпер и  надпис  на суичъра:„Аз съм терорист”, а тия  ще го гонят на Луната и на Марс. Толкова им е висок професионализма, че Земята не може да го побере.

Абе подавай оставка, че вече  не си и забавен, бе Вальо! Беше забавен със случая  в Нови Искър, тук вече гониш рейтинг на пръв глупак на републиката! Не скункс за теб, а спешна черепно-мозъчна операция за имплантация на мозък!

ПП. Сега като се замисля, никак няма да е лошо някой терорист да атакува МВР-то, това ще бъде най-полезната терористчна акация в историята на тероризма. ..Ех, мечти!

Милен Николов, мнение във „Фейсбук

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране