03.05.2019 | 0:21
Венци Стефанов за Хубчев: Предателство! Заби нож в гърба на Боби Михайлов
Съмнявам се, че Балъков ще нагази в дълбокото, каза босът на Славия

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов заяви, че Петър Хубчев е депозирал своята оставка. Той също така изрази съмнение, че Красимир Балъков ще нагази в дълбокото.

„Попитайте вашият бъдещ треньор защо не казва истината. Имах доста добро мнение за Петър Хубчев. Не може да бъде причина човек от Изпълкома, за да си подадеш оставката. Той в присъствие на двама вицепрезиденти разговарят за бъдещети мачове, а след два часа се разбира, че е подал оставка. Никой не може да му забрани. Поне аз смятам, че има свобода на словото в България. Той е подал молба за оставка. Това е предателство и той заби нож в гърба на Боби Михайлов. Този човек е играл дълго време в Германия. Имаше своите успехи и неуспехи като треньор“, коментира Стефанов в интервю за „Спортно шоу Гонг“ по Дарик радио.

„Аз смятам, че трябва да има един човек, който да събере 5-6-7 момчета от талантливите и да започне да ги налага. Ние нямаме шанс при тези резултати при Англия и при Чехия да се класираме. Според мен сега беше моментът да започне тази промяна. Има футболисти по един, по двама, които да бъдат ново ядро“, добави той.

„Мисля, че с две или три заплати трябва да си плати Хубчев“, продължи президентът на Славия.

„Това, че не победихме Черна гора и Косово може би го е обезкоражило за понататъшната му работа.“

„Аз нямам информация, че Красимир Балъков ще стане национален селекционер. Малко се съмнявам, че той ще нагази в дълбокото след тези два негативни резултата. Трябва човек с много здрави гащи, който не му пука от нищо, за да направи тази промяна“, допълни членът на Изпълкома на БФС.

„Аз съм за формат 16 отбора на Първа лига. Друг е въпросът дали това нещо ще се осъществи. Направиха се много нови стадиони. Премиерът Борисов отпусна средства за доста стадиони. Направиха се хубави терени. Отбори като Арда, Монтана и Царско село, другото ЦСКА…Мисля, че в един момент и те ще се опитат да изскочат нагоре. Отбори като Верея и други няма нужда от тях. Трябва да си дадем сметка дали трябва да правим отбори от бежанци или да даваме шанс на нашите деца. Левски не е за подценяване. Има добри футболисти. Винаги съм бил по-добрият да победи. Левски е много голям клуб. Винаги съм уважавал Левски. Аз против простотиите и издевателствата. Левски беше религия. Това беше друго време.“

„Последните години често се случваше, че се срещахме с Динко Дерменджиев и разговаряхме. Тази година си отидоха много, много имена свързани с българския футбол“, каза още Венцеслав Стефанов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране