10.02.2018 | 0:01
Виждали ли сте скоро на какво е заприличал Дони?
Приятели на 50-годишния ексцентрик остават озадачени от немощния му и аскетичен вид

Дони продължава да слабее с рекордна скорост. Визията му на каторжник вече плаши, а фенове на пеещия актьор са притеснени за здравето му,, пише „Уикенд“. Залитанията на житейската и творческа половинка на Антоанета Добрева-Нети, по източната философия толкова го е преобразила, че изглежда така, сякаш е гладувал 7 години в Тибет.

Приятели на 50-годишния ексцентрик, които не са го виждали отдавна, остават  озадачени от немощния му и аскетичен вид. По време на гостуването си в предаването „Нощни птици” по БНТ в съботната нощ, водещата Искра Ангелова полюбопитства за увлечението на Дони по източните духовни учения. „Качвам и свалям килограми.

С тези промени не й омръзвам на Нети”, опита се да се пошегува с драстичните амплитуди в теглото си музикантът. Според близки на Дони,той е успял да свали около 40 кг от теглото си през последните 2 години. За щастие, музикалният продуцент с авантюристичен дух е в цветущо здраве, а хилавият му вид се дължал на залитанията му по източите духовни учения и здравословно гладуване.

2 коментара

  1. аман от тая простащина каза:

    Поредната малоумна жълта статия писана от леймър „журналист-разбирач“, която е копирана в още един куп жълти измислени онлайн „медии“, чиято единствена цел е да събират кликове на заблудени потребители, за да смучат пари от реклами.
    А този с коментара за спина явно често движи в такава компания и е доста запознат щом се изказва толкова категорично и „компетентно“.

  2. Гражданин срещу разграбването на България каза:

    Така изглежда всеки педераст, който е лепнал Спин.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране