21.02.2017 | 0:01
Владо Николов излиза срещу ЦСКА

Бившият капитан на националния отбор на България и президент на ВК Левски Владимир Николов се връща в игра! Първите, които ще могат да видят на живо завръщането на легендата, ще бъдат зрителите на волейболното „вечно дерби“ Левски – ЦСКА утре от 19,30 ч. Двубоят е в „Арена Армеец“ и ще бъде излъчен по „Диема Спорт 2“.

Преди него организаторите са предвидили едночасово музикално и спортно шоу с пик срещата между легенди и известни личности – фенове на двата отбора. Владо Николов отново ще облече „синия“ екип, за да поведе състава на Левски. Очаква се над 6000 фенове да посетят дербито и „Армеец“ поне наполовина да се напълни.  Това контрастира рязко с прокламираното представяне на отборите на Левски по футбол, футзал, баскетбол и волейбол в неделя вечер. Едва 500 поддръжници уважиха шоуто в зала „Универсиада“, а най-много овации обраха волейболистите.

Президентът на ВК Левски Владимир Николов призова запалянковците да не предизвикват ексцесии по време на предстоящия сблъсък с ЦСКА в зала „Арена Армеец“. Най-вероятно изключително разочароващата игра на футболистите на Елин Топузаков, които в събота паднаха с 0:1 от  Пирин в Благоевград, отказа феновете да дойдат в залата. Спортният директор Даниел Боримиров се извини от името на футболния отбор за загубата. Той обяви, че феновете ще гледат безплатно мача с Локо Горна Оряховица на „Герена“ с билетите от тъжното шоу в „Универсиада“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране