23.07.2019 | 0:57
Властта плаща на Доган за руска охрана, купил си и нова яхта
20 души охраняват бизнесмена от Дръндар, неясно от кого и защо
Около двайсетина яки мужици са новата охрана на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган. Руските гардове съпровождали навсякъде Доган, но най-вече се грижели за спокойствието му в морската резиденция ”Росенец”, край Созопол. Български и чужди туристи били респектирани от внушителния вид на руснаците. За безопасността на ценния политик обаче се грижат и служители на Националната служба за охрана (НСО).

На тях плаща българския данъкоплатец. Кой плаща обаче за руските ребята не е ясно. Нито е ясно кой е дал разрешение за пребиваването на българска територия на въоръжени чужденци-охранители.

Не по-малък интерес сред курортистите предизвиква и друга нова придобивка на честния капиталист и политик – чисто нова свръхмодерна яхта. Тя била от най-луксозните спортни модели. Предполага се, че е е от гамата на Superfly GT 42 by Red Yacht Design, MTI ZR48 или „Мерцедес“, съобщиха за Фрог нюз български туристи, почиващи в района на Созопол.

Предишният собственик на ТЕЦ „Варна“ – Данаил Папазов, който продаде електроцентралата на Доган и след това закупи резиденцията „Росенец“, неотдавна обясни по една телевизия, че става дума за социална политика. Т.е. работници от теца могат да почиват в резиденцията край морето. Което означава, че вероятно те и семействата им се разхождат с новата яхта, радвайки се на хубавото време и късмета си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране