16.02.2017 | 16:46
ВМРО, Айнщайн и трътките
Един русенски депутат по политически начин се е сдобил с 39 имота - апартаменти, офиси, складове, магазини, парцели и др.

Във Вътрешната македонска организация, която е и революционна, значи ще прави революции, в Македония, са много честни и добри хора. Те, като намерят портмонета, веднага ги връщат по телевизията. Един русенски депутат по политически начин се е сдобил с 39 имота – апартаменти, офиси, складове, магазини, парцели и др., бил изминал и 80 000 км. със служебен автомобил за няколко месеца, шампион в Парламента, там нищо не е направил, както почти всичките македонски революционери, намерил портмоне и го… върнал, и после по всички телевизии се похвали, колко бил честен, в портмонето имало 8 лева.

Сега пак търси портмонета, да ги връща. Иначе всички войводи били много бедни. Нямат нищо, само единия акъл. И едната хубост. Нямат фондации, нямат фирми на зетьове за скрап (Белене), не са откраднали имоти на автентичната ВМРО на Ванче Михайлов, въобще не крадат. Обичат БСП-то и ДПС-то. Обичат и Иван Костов, и Ковачки, и Гришата, и Бареков, и циганина Валери, и Воленчо, и Нинова… Всички искат да станат президенти или поне доктори на науките, агент Иван и той е доктор на науките в университета в Горно Уйно. Затова ходят в най-интелектуалните среди и заведения, като селската механа „Айнщайн“, до Халите в София, там има скулптура на великия Алберт, прилича на Даме Груев, същата брада.

Ядат говежда курбан чорба и пържени трътки. Пият ракийца и червено вино „Гъмза“. Пеят „Болен ми лежи Миле Попйорданов“, „Край Вардаро“ и култовата чалга „Рунтав гъз“, когато са в патриотичен екстаз. Дават Странджа на сирийците. И искат ограда на границата, ама техни фирми да я строят. Предложиха за изборите томбола с първа награда коч, втора чушкопек и трета ибрик. Искат задължително гласуване, белким ги изберат. Дават 300 лева пенсия. Дават всичко. А Валерито, и той войвода, ама по-така, като Айнщайн, си е световен интелект. Гледа „Малката булка“. Плаче. Пращи от ум. Султанка и тя пращи. И Байрактаров пращи. Воленчо-баща по не пращи вече, щото взема редовно розАвите хапчета. И си слуша Йосиф Кобзон вечер на тъмно човекът. И мисли за Варадеро, за Айфеловата кула, за фюрера, за Капка… Ех!

Наследник на Ванче Михайлов е агент Иван, иначе Каракачанов (каракачанин – номад овцевъд), и той много умен, но малко дебел. Където мине, пада мазилката. Въобще не е свързан със сръбските тайни служби. Ходи винаги с червена чантичка (Ванче ходи с пушка), вътре – козметика, парфюм Bich Moje, крем Нивея, дезодорант, вазелинче, кото трябва. Цялата държава е на гърба му. Всички от Вемереото имат пушки бойлии в долапа. Гърмят, когато са подпити. Значи, често. Имат и рунтави калпаци, тупват ги оземи, щом има далавера. А далавери – бол. И саби имат, ама не ги вадят, защото е опасно, да не се убодат, а и от МВР-то не дават, кварталният на „Пиротска“ бди, пише актове, като ходиш със сабя и без гащи.

Македонските революционери имат и евродепутат, Жамбазки (джамбазин – търговец на добитък), много умен, с очилца, търговче, като Валерито, пийва си. В Брюксел го уреди Никито Бареков с парите от една фалирала банка. Всички хора на агент Иван са с мустаци. Валерито и то. И Султанка. Сега ще се коалират с Бесепето, с Нинова, и с Радан, и с ДОСТ, и с ДПС, с всички. После със Северна Корея, и там са вътрешни революционери, и там гърмят, ама с ракети, само дето нямат калпаци и не ядат пържени трътки, Ким Чен не им дава, нямало смисъл. ВМРО е светлото бъдеще на Отечеството! Да живей!

Академик Петър Иванов

1 коментар

  1. Дочев каза:

    Казват,че на българинът втория му акъл му вършел по добра работа.За да има втори,значи трябва да има първи.Напълно обезумели, тръгваме да гласуваме за едни умствено доказани инвалиди в повечето случаи.Кьораво и сакато се отправя към оная сграда, (НС)от където „изтичат“ парите на обруления български данъкоплатец.Близо 30-ет години,“демократи“,шибани „патриоти“,остават без глас, да се лигавят, колко много мислят за нас и нашето „благосъстояние“.Обръщам си към „Негово величество“ електоратът. На 26-ти март,включете си собствените мозъци,гласувайте за правилните хора,хора от които имате макар и малка представа.Някой ще ми каже ли,в името на какво,Сашо,Валери и Волен плеснаха с ръце и се прегърнаха?Това са бивши политически врагове,справка архива на ТВ предавания.Кой от тези жонгльори, ще помисли,че бай Марин може и да не чуе кукувицата с неговите 170-180-лева пенсия!?Много прост народ сме.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране