13.07.2018 | 13:54
ВМРО е троянският кон на ДПС в патриотичната коалиция

Красимир Каракачанов е злият гений. Считам, че българите не искат само крадци и лобисти да има в парламента. Това заяви лидерът на „Воля“ Веселин Марешки пред Нова тв.

„Султанка е една пионка в системата на Каракачанов“, коментира Марешки случая с охранителната форма, която пази бившия Партиен дом. Лидерът на „Воля“ посочи, че откакто Султанка Петрова е зам.-министър печалбата на охранителната фирма е скочила 8 пъти.

Не харесвам Каракачанов, защото прокарва лобистки закони, каза още Марешки и определи ВМРО като троянския кон на ДПС в патриотичната коалиция.

Веселин Марешки намира закона за горивата за лобистки и смъртоносен за малкия и среден бизнес. Все пак той е гласувал „за“ закона. Да мине закона, искал Марешки, за да разбере народа, че документът наистина е лош. Ако „Воля“ спечелят следващите избори щели да го

премахнат. Нямало друг начин хората да разберат колко е лош закона.

Веселин Марешки призна, че е в голям конфликт на интереси. От една страна като голям в бранша искам малките да ги няма, но като гражданин искам да има конкуренция и да няма сив сектор, посочи лидерът на „Воля“.


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране