10.10.2015 | 1:01
Волен Сидеров нападна семейство в центъра на София!
Атакистът бил пиян до козирката, счупил с Чуколов телефона на жена

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров и заместникът му Десислав Чуколов са били пияни до козирката, когато са нападнали няколко души в центъра на София тази нощ, съобщи пред „Всеки ден“ дежурен полицай от Първо районно полицейско управление в столицата.

От оперативното звено разкриха, че инцидентът е станал пред денонощен магазин на столичната улица „Раковски“ 110. Малко преди полунощ Сидеров и Чуколов нападнали собственика на магазина и съпругата му, защото се усъмнили, че продават цигари, наркотици и алкохол без бандерол. Жената е била сритана от Чуколов, който счупил и мобилния й телефон. Протежето на Сидеров си позволило и да отправи удар към дошлия за секунди полицай. „Пияни до козирката“ – така дежурен в районното определи двамата депутати.

Чуколов и Сидеров нападали и други, случайно преминаващи граждани, разкри още потресеното ченге. На въпрос дали има задържани, полицаят отсече: „Няма как да ги пипнем. Те имат имунитет, а ние? Иначе на драго сърце бихме ги арестували“.

В центъра на София има няколко патрулки, които се опитват да овладеят ситуацията. Там е и главният секретар на МВР Георги Костов.

6 коментара

  1. Скарамуш каза:

    По долна лъжа не бях чувал! На записите нищо агресивно не се вижда от Волен!

  2. жана каза:

    Лъжи и отврат се лее от телевизора

  3. жана каза:

    Политически машинации-отврат до смърт….всички медии работят в едно направление….

  4. Читател каза:

    Това заглавие изкърти. Авторите леко се пооляхте.

  5. Анонимен каза:

    ..1 буква истина няма в тази статия

  6. Потресеното ченге каза:

    Абе ей шшшшшш,шо лъжете бе? Вие ли знаете как е като аз бях там. Е сега ще Ви кажа как беше.
    Ние тримата с Волката и Чука си поркахме кротко в едно заведение. В един момент Волката вика. Авери, ай да оим си купим пури, че много ми се допуши. Отидохме до това магазинче и викаме на продавачката. Дай пури ма. А тя ни вика, имам и цигарки евтини без бандерол. Ооооо, контрабанда. Като чухме, побеснехме. Изкарахме я през тезгяха и бой бой бой, излезе мъжо и. Като го фанааме и него, прекръшиеме го. А телефона не сме го счупили ние. Тя си го счупи коги падна на паважа. Ама те са си виновни. На нас патриотите, контрабанда ще предлага. После дойде и шефа и стана една…. Е те така беше…..

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране