19.09.2017 | 15:55
Волене, върни рублите! Вече си на доларова позиция
Волене, кажи си и ще ти олекне: Мъж или жена си? Русофил или рублофил си? Управляващ или опозиция?

С гневна позиция срещу лидера на „Атака“ Волен Сидеров излезе бившият му партньор и бивш независим депутат Велизар Енчев.

Публикуваме я без редакторска намеса. Волене, страхливецо! Къде се криеш вече 24 часа от руските ракети? Защо се завря в миша дупка и не смееш да се покажеш и ясно да кажеш: Осъждам НАТО-вския доклад за Русия, оттеглям подкрепата си за правителството, минавам в опозиция!

Много жаби и гущери гълташе Новият Левски, за да докопа властта и получи съдебна индулгенция. Но тази сутрин падението му е на Кота 0. Вместо да излезе с лицето си в Би Ти Ви, той прати в студиото на Хекимян националния си координатор Светослав Лазаров.

Бившият главен секретар на МВР, повече известен с кървавия провал на акцията на МВР в Лясковец, само доказа правилото, че от всяка пръчка свирка не става. И направи такава свирка на властта, която дълго ще се помни.

Без срам и свян, дясната ръка на Сидеров гордо рапортува:„Атака“ има много последователна позиция…“ Но на въпроса на Хекимян подкрепя ли премиерската позиция, че при война с Русия ще воюваме на страната на НАТО, позорно измънка: „Това че сме партньори с ГЕРБ, не значи, че сме на едно мнение…“

Е, има ли такова животно в политиката? Което хем управлява с ГЕРБ, хем има друго мнение по външната политика на управляващите? Волене, кажи си и ще ти олекне: Мъж или жена си? Русофил или рублофил си? Управляващ или опозиция?

И върни рублите! Вече си на доларова позиция.

1 коментар

  1. ал каза:

    Велизаре,преди си мислех, че си пич, сега разбирам, че си просто един злобар и комплексар. Спри да се излагаш!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране