Зареждане

Напишете

ПОЛИТИКА

Волгин поиска нов Народен съд и 9-и септември

share

Журналистът от държавното БНР Петър Волгин поиска нов Народен съд и нов девети септември (макар и написано с грешка – „9-ти“). В свой пост във фейсбук Волгин нарича датата, в която се установява обявеният официално за престъпен комунистически режим „една от малкото дати в българската история, когато тържествува справедливостта“.

В пристъп на… неясно какво излияние за „българските фашисти“, той пледира че голяма част от днешния „български политически, икономически и медиен/!/ елит заслужава да застане“ именно пред Народен съд.

Ето и целия текст на „празничното“ му послание:

„9-ти септември 1944 г. е една от малкото дати в българската история, когато тържествува справедливостта. Наказани са хората, въвлекли България на страната на нацистка Германия, наказани са българските фашисти, които са убивали българи.

Българките фашисти са убивали не само политическите си противници, но и напълно невинни и беззащитни жени, деца и старци. На България днес е нужен нов 9-ти септември и нов Народен съд. Голяма част от българския политически, икономически и медиен/!/ елит заслужава да застане пред него. Особено онези, превърнали се в ретранслатори на най-мракобесните либерални практики и вашингтонско-брюкселското промиване на мозъците. Едва когато тези агенти на влияние изчезнат от публичната сцена, България ще има шанс да развива като свободна държава.“

сподели ме

Етикети:

Остaвете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.