08.04.2018 | 0:01
Вятърът разбули мистерията истинска ли е косата на Тръмп
Президентът по всяка вероятност е преминал през определени процедури за "гривата" си
Косата на американския президент Доналд Тръмп отдавна е обект на спекулации. Поради по-нетрадиционния ѝ вид мнозина смятат, че тя всъщност е перука. Въпросът дори е повдиган пред самия Тръмп на официални събития, като той винаги казва, че косата му е истинска и си е негова. Ново видео, споделено от стотици потребители в интернет, най-сетне дава яснота по темата, пише The Guardian.
Клипът показва как Тръмп се качва в самолета Air Force One, когато силен вятър разрошва прическата му и разкрива доста голямо плешиво петно на скалпа му. Д-р Алън Бауман, който се занимава с присаждане на коса в специализирана за тази дейност клиника, коментира, че президентът по всяка вероятност е преминал през определени процедури за „гривата“ си. „По мое мнение на него му е присадена коса. Също така смятам, че взима лекарства, които подпомагат растежа, или пък ползва вид нова лазерна терапия, което лесно би могло да се прикрие под бейзболна шапка, с каквато Тръмп е виждан нерядко“, допълва д-р Бауман.
Той споделя, че се е срещал с държавния глава лично и е убеден, че не става дума за перука. Тръмп обаче използвал голямо количество лак за коса, за да поддържа формата на прическата си.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране