22.05.2018 | 12:20
Юлияна Плевнелиева се лекува от развода със спорт

Юлияна Плевнелиева е в отлична форма и добро настроение след развода си с Росен Плевнелиев, пише „Ретро“. Екссъпругата на бившия президент запълва времето си на свободна жена с активен спорт. Неотдавна Юлияна се включила в маратон за любители, където шашнала присъстващите с физическите си данни. От фотосите се вижда, че е отслабнала още повече, вероятно в резултат на тренировките.

Плевнелиева, която по време на целия президентски мандат на съпруга си пожела да бъде невидима за обществото, показала непозната своя страна. С усмивка на лице и ведро настроение тя разговаряла приповдигнато с останалите участници и оставила впечатление у тях, че е на върха на щастието въпреки скорошния си развод. Очевидно връзката на бившия ѝ мъж със синоптичката Деси Банова не ѝ се отразила депресиращо, а тъкмо обратното. Близки до Юлияна разкриват, че тя се мотивирала да обърне внимание на себе си, след като Росен я заменил с по-млада и атрактивна жена.

До момента бившата госпожа Плевнелиева не е коментирала никъде бременността на Банова и предстоящата ѝ сватба с президента. Под въпрос оставало и присъствието на синовете им на тържеството, което ще се проведе в средата на май месец на полуостров Халкидики в Гърция. Самият Плевнелиев не скри, че децата му от проваления му втори брак се познават лично с новата му партньорка още от началото на тяхната афера и я приемали добре. Напористата блондинка обаче нямала амбиции да се изживява за тяхна втора майка, а в момента фокусът ѝ бил изцяло върху бебето, което с Росен очакват през идната есен.

В определени дни от седмицата Плевнелиев се виждал с децата си, а през останалото време съжителствал заедно с Деси и нейната дъщеря Йоанна. 7-годишното момиченце свикнало лесно с новия си татко, но задавало повече неудобни въпроси от децата на Плевнелиев, които не се развълнували особено при новината, че скоро ще имат по-малко братче или сестричка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране