29.11.2017 | 12:06
Заплашвалият Нинова се е опитал да нахлуе в кабинета й
Кемил Рамадан се е държал арогантно и заплашително

МВР работи по подадена вчера жалба за опит за нахлуване в кабинета на председателя на БСП Корнелия Нинова на „Позитано“ 20. Това е Кемил Рамадан, който е бил спрян от охраната на 27 ноември. Все още изясняват обстоятелствата по случая, били са разпитани свидетели.

Според запознати, Рамадан се е държал арогантно и заплашително. След като е бил разпознат, той е избягал, но е заплашил, че отново ще се върне.

През юни тази година Кемал Рамадан изпрати заплашителни sms-и до Нинова, в които заплашва нея и държавния глава Румен Радев. Едно от съобщенията от Рамадан до лидера на БСП гласеше: „Нинова, кажи на президентчето си Радев, че така не се прави – Ифтар вечеря на мюсюлманите! Седнали ми агентите на ДС на вечеря с главното мюфтийче, Андрейчо, и се подиграват на всички български мюсюлмани! Затова Аллах-Бог ще ви погуби. Аллахуакбар!!!“

Той беше задържан от служители на ДАНС в близост до джамията в София.
Тогава мъжът призна за изпратените от него съобщения, съдържащи заплахи и бе освободен след 24 часа.

Кемил Рамадан е роден през 1974 г. във Велинград, живее в Пазарджик. Бивш кандидат за президент през 2016 г.. Изповядва радикален ислям. Бизнесмен, собственик на автокъщи и автомивки, според блога му бил и един от най-големите производители на пъстърва. Учил е в Саудитска Арабия и е член на забранената фондация ИГАСА. Според него днешните политици са продажници, а не патриоти. Партиите, които управляват са мафиотски организации, които източват България“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране