11.11.2017 | 20:30
Зарязан съпруг заля жена си с киселина, пуснаха го от ареста
Жената по чудо успява да се отскубне и да се скрие в дома си

Ужасяващо нападение преживя млада жена. 32-годишната Бела М. е издебната, докато се прибира от магазина, след което е нападната и обезобразена след заливане с киселина. Бела е викала, отбранявала се е от атаките на нападателя, но не е имало кой да й се притече на помощ. Жената по чудо успява да се отскубне и да се скрие в дома си. Бруталната атака е станала на 8-ми ноември, около 19 ч. вечерта. Първоначално за нападението е арестуван бившият й мъж. Той обаче е освободен след 24 часа заради липса на свидетели. Единственият такъв е жертвата, но за българския закон тя явно не е достатъчна.

Близките на Бела са сигурни кой стои зад дръзкото нападение, съобщава Флагман.бг.

Сестрата на пострадалото момиче твърди, че бившият й постоянно я тормозел. Те били заедно повече от 10 години. Влюбеният мъж изобщо не приел добре решението на Бела да сложи край на връзката им преди 5 месеца.

„Здравейте, бих искала да ви разкажа историята на сестра ми. На 8.11.2017 г. бе залята с киселина от бившия си съпруг. Той беше задържан за срок от 24 часа, но тъй като няма свидетели на случката, го пуснаха. Сестра ми има поражения на главата, лицето и по тялото. Ще се наложи пластична намеса, за каквато нямаме средства! Сестра ми всеки ден плаче! Тя е подала съответните документи, за да го съди, но кога ще стане това, когато я убие ли ще влезе в затвора? Искаме справедливост! Моля ви, помогнете ни!“, пише сестрата на момичето, цитирана от бургаския сайт.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране