30.11.2017 | 18:00
Жалък Симеон! Жалък „Оня му“ от Банкя! Жалки хорица! Жалка държава! Жалък народ! Д..били, сър! Не, и..иоти!
Но Симеон се срина окончателно - да придружаваш бодигарда си, за да си запазиш имотите, това е проява на дебилщината на целия Кобургготски род!

Симеон Кобургготски – виновникът, заради когото никога повече в България няма да се постави въпросът тя да се върне в традициите си, а именно да бъде монархия! Но да има български цар, а не издънка на пияниците и комарджиите от рода на Кобургите – виновни, впрочем, за няколко български национални катастрофи! Виновни, впрочем, и ония цървуланковци, начело със Стефан Стамболов, които решиха да правят „цивилизационен избор“, каквито са и следващите, по-следващите, предишните и днешните български цървули, незнайно защо наричани „политически елит“?!

Но Симеон се срина окончателно – да придружаваш бодигарда си, за да си запазиш имотите, това е проява на дебилщината на целия Кобургготски род! Следващото управление на България трябва да го изгони окончателно от Родината и да не позволява никога повече представител на Кобургите да влиза в България!…

Вождът Му от Банкя, който явно се преживява като Цар, едва ли не от рода на Кобургите, някак си откровено просташки обяви, че Той е Първият, който посещавал Саудитска Арабия – идеологическият и финансов център на ислямизма в Близкия Изток и по света?! Това за гордост ли е, М..рагеньо, за гордост ли е Намазана с Мас Филийо – ами попитай твоя „приятел“, българският Патриах, дали Православието се отнася положително към Злото, олицетворявано тъкмо от твоите днешни домакини?! Да се гордееш, че си посетил Ядрото на Злото, наречено ислямски фундаментализъм, че си се срещнал с родителите на Ислямска Държава, ако и зад това да прикриваш личните си бизнес интереси, е Грях, драги ми М..рагеньо! Грях, който никога няма да ти бъде простен, неуважаеми СИК-аджийо!

Иначе отзад, зад „Царя“ и Бодигарда Му, цяла плеяда невзрачни хорица – политици, някакви, може би д..били? Не – и..иоти, сър! И някакви смешни журналисти, някои даже заметнали забрадки – може би кандидатки за любовници на вождовете на Ислямска Държава?!

Нищета, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, пълна нищета, българска нищета, искам да кажа! Не забравяйте обаче, че зад цялата тази нищета стои един жалък народ, който позволява всичко това! Д..били? Не, и..иоти, сър!… Жалък „Цар“, жалък Бодигарда Му, жалка свита, жалък народ! Това е положението!…

Людмил Георгиев

1 коментар

  1. Експерт каза:

    БРАВО!ТОЧНО В ЦЕЛТА ЗА ВСИЧКО И ВСИЧКИ ДЕЙСТВАЩИ ЛИЦА!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране