05.12.2017 | 1:11
Жена с дете потъна в езеро край Северната тангента
Модерният път, който е гордостта на Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова, вместо да заведе пътуващите до софийското село, ги отвежда в заблатен участък

Майка с дете потъна в езеро край столичната Северна тангента. За това разказа вчера в репортаж НТВ. Елена Димитрова, с 18-годишен стаж като шофьор, пътувала в посока Кулата – Калотина. Тя завила на указателната чисто нова табела, на която било изписано „Кубратово“. Искала да отиде на гости при свои приятели. Пътят бил добре осветен. Имало нужната маркировка и мантинела.

Оказало се, че модерният път, който е гордостта на Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова, вместо да заведе пътуващите до софийското село, ги отвежда в заблатен участък. Шосето свършва изведнъж без предупредителна сигнализация и… жената се озовала в огромна локва. Тя се опитала да отвори вратата на автомобила, но не успяла, защото водата била дълбока.

След като я издирвал повече от час, само благодарение на светещите габарити на колата, съпругът на Димитрова успял да открие нея и детето си. Станало ясно обаче, че мъжът няма да може да ги изтегли с колата си и извикал джип.

Операцията по спасяването продължила около 4 часа. Оказало се, че навътре „езерото“ е дълбоко повече от метър. Автомобилът на жената бил смачкан до неузнаваемост, все едно се е блъснал челно в стена. От АПИ обяснили, че техните задължения са свързани с изграждането на основното трасе на Северната тангента, а отбивките и подстъпите към населените места са ангажимент на Столичната община.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране