02.12.2016 | 14:28
Женски скандал в парламента: Нинова и Караянчева се захапаха заради Радев
Няма да коментирам лъжите и твърденията на корумпиран руски генерал, изгонен от Кремъл за корупция и конфликт на интерес, каза соцлидерката за Решетников

Нормално ли е „независимият“ президент Румен Радев да не отиде на КСНС, където се решава политическата криза, а да отиде на вашия пленум, пуснете го да бъде независим, не се дръжте като фелдбел в пола. Това каза от трибуната депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева, която попита лидера на БСП Корнелия Нинова дали се е срещала с бившия генерал от руското външно разузнаване генерал Леонид Решетников, на която са обсъждали кандидатурата на Радев и членството на България в ЕС и НАТО.

Нинова отговори: „Няма да коментирам лъжите и твърденията на корумпиран руски генерал, изгонен от Кремъл за корупция и конфликт на интереси. Той, в сговор с ДОСТ и ГЕРБ да ми искат обяснение, няма да стане“.

А за Радев Нинова даде следното обяснение, че той не може да наруши Конституцията, тъй като няма право да прави това, преди да встъпил в длъжност. Юристът-депутат Петър Славов й каза, че не е чела Конституцията, тъй като според нея могат да бъдат канени други лица, които имат качество на политическо лице.

3 коментара

  1. Мале, мале! каза:

    Много ги е яд тия от ГЕРБ, че изпуснаха Радев!

  2. Колев каза:

    Караянчева се котира в средите на колегите си,като отровна „кобра“, пренесена от дивите гори около Кърджали.Характерно е за още две три от същото змийско гнездо,които компенсират малоумието си, с цветущи квалификации,изсмукани от бедния си словоред.Изпаднали в класически делириум,латерните във фусти бълват огън и жупел.Някои прогнозират,че идват много тежки времена за тях,че се отдалечава охолния им живот и буквално са бесни.Това са действия от страна някои свикнали с привилегии индивиди,които си представят жестокото разминаване с досегашния комфорт и други сладости на властта.

  3. Joana Cocker каза:

    Откъде се пръкнахте да пръскате жълти лайна против хибридната война?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране