12.10.2017 | 21:13
Жесток скандал разтърси футбола, Наско Сираков скочи на „Кирчо от Делиормана“
Комична е истерията ти за моята кандидатура, Кирчо, която е плод на твоята фантазия и на кръга около теб!
Наско Сираков

Страхотен скандал избухна по високите етажи на българския футбол. Легендата на Левски и член на ръководството на БФС Наско Сираков отговори с остри думи на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, който днес се обяви срещу евентуална негова кандидатура за шеф на централата.

Босът на тима от Разград е негативно настроен и срещу Любослав Пенев. Припомняме, че след напускането на поста национален селекционер племенникът на Димитър Пенев разкри в тв студио подробности от детството на Домусчиев и как едва ли не не се е събличал в часовете по физическо.

Думите на Наско бяха разпространени чрез фейсбус профила на съпругата му Илиана Раева, което публикуваме 1 към 1:

„ДО КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, „специалистът“ по футбол

ОТГОВОР ОТ НАСКО СИРАКОВ, специалистът по футбол

Днес с учудване прочетох, че Кирчо от Делиормана, обикаляйки студиа и сайтове е намесил и моето име в поредния си медиен залп. Разбира се, че нямаше да взема отношение, ако ставаше въпрос за параходи и яхти. Там си ги мерят с вицепремиера. Но той решил да прави публична оценка за това дали ставам или не ставам за футбол.

Днес ще му отговоря много кратко: Кирчо, за още 20 години да си купиш Тв- правата за българското първенство, за следващите 20 години да си купиш първенството на България по футбол, пак само ще сънуваш, че можеш да достигнеш Сираков във футбола!

Продължавайте с твоите 100-150 фена със сандвичи в ръка (знам откъде са им сандвичите) да скандирате “ българи юнаци“ на вашите мачове, а аз гледайки ще се опитам да видя повече от от едно българче в отбора – Светльо Дяков, незнайно как попаднал в отбора.

Няма Що, огромен принос и огромна полза за българския футбол…

От медийните ти изявления днес разбирам, че с каквото и да реша да се занимавам, ще трябва да те питам ставам или не ставам. Не знам как ти ги ражда главата тия, Кирчо? И друго разбрах: Щял съм да се кандидатирам за президент на БФС. Комична е истерията ти за моята кандидатура, Кирчо, която е плод на твоята фантазия и на кръга около теб! Такава кандидатура няма, ама кво ти пука.

Кирчо, аз нямам собствени медии (затова използвам тази на жена ми във фейсбук), медийни войни не отварям, но от медийни войни хич не се плаша, да си го знаеш!

Защо си мисля, че патроните, с които ме отстрелваш имат друга задача…
Успокой се малко, спри се, ГЪРМЯН ВЪЛК СЪМ!
Да си знаеш, че няма да ти е лесно с пушката срещу мен….
НАСКО СИРАКОВ“.

социални мрежи


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране