03.04.2016 | 16:57
Журналистът Димитър Генчев почина внезапно
Искал да дава курбан

Известният журналист Димитър Генчев почина вчера сутринта в болницата в Добрич, точно след като бил изписан от там. Митко беше един от най-изявените представители на медиите. Той в работил като редактор във в. „Стандарт“, зам.-главен редактор на в. „Новинар“, издател на в. „Детайли“, репортер в „24 часа“ и „Оф нюз“.

По негово желание тленните му останки ще бъдат кремирани, а прахът му ще бъде разпръснат в морето от скалите на Калиакра.

През 90-те беше вокалист и китарист на изключителната група „Академик Неделчев бенд“, която така и не записа албум, но малкото й концерти са легендарни. Митко беше основен двигател за построяването на паметниците на Рони Джеймс Дио и Георги Минчев в Каварна.

Все още няма сигурна информация за причините за смъртта му. Преди няколко дни той претърпя сериозна катастрофа. Казваше, че нищо му няма, искаше да дава курбан, че се е отървал. Вчера обаче се е почувствал зле и е закаран в болницата в Добрич. Лекарите не открили нещо обезпокояващо и е трябвало днес да бъде изписан. Семейството му е пътувало към болницата, за да го вземе, когато Митко е издъхнал.

Поклон пред паметта му!

1 коментар

  1. Kukulkan каза:

    Бог да го прости, но комунистите не вярват в БОГ. Ликвидирали са го. Научил е нещо срещу ТИМ и ГЕРБ. Не са успели при първият опит и „докторите“ си знаят работата. За протокола докторите по руски образец се заклеват пред болшевишката „конституция“ и не полагат Хипократова клетва.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране