27.02.2015 | 12:37
Зверско убийство и във Варна!
Трупът на мъжа е открит край ”Китайската стена”
Снимка: Петел

Мъж на видима възраст 40-45 г. е открит мъртъв в междублоково пространство във варненския кв. „Левски“. Случаят е убийство, а районът е отцепен, съобщиха от МВР.  Тялото е било открито снощи около 22 часа от случайни минувачи край блока на бул. „Осми приморски полк“, известен на варненци като „Китайската стена“.

На място веднага са изпратени екипи на полицията, като при първоначалния оглед криминалистите установяват, че мъжът е убит. По неофициална информация той е намушкан с нож около 5-6 пъти в гърдите. Трупът е открит в прохода на последния вход на блока.Самоличността на жертвата е установена, но на този етап от полицията отказват да я огласят.  Районът е отцепен, а тази сутрин на мястото започна втори оглед. По случая е образувано досъдебно производство, което се води под надзора на Окръжната прокуратура.Приблизително по същото време снощи в София пък бе открит застрелян 39-годишният Борис Борисов, известен като Боби Белята.  Борисов има условна присъда за поставяне на взривно устройство в столичен автосервиз през 2002 г. Тогава той е задържан, заедно със свой познат, Боян Харалампиев-Митничара. Малко по-късно обаче съдът ги освобождава. Белята  обяснява, че по време на взрива е бил на риба.

Именно този случай накара тогавашният главен секретар и сегашен премиер Бойко Борисов да каже прословутата реплика „Ние ги хващаме, а те ги пускат“.

2 коментара

  1. SOS каза:

    ВСЕКИ ДЕН УБИЙСТВА,ТРУПОВЕ ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ …НАРОДА СПИ ГЛАДЕН СЪН,А МУТРАТА БОЙКО ГО ИЗТРЕБВА БАВНО И ТРАЙНО

  2. Колев каза:

    Малко встрани от жестокото убийство:Профилът на полицейския служител,стоте и кусур килограми на „блюстителя“ на реда и закона,красноречиво „говорят“за мудност,инертност и други отрицателни качества,нямащи нищо общо с умението и физическата закалка,качества изискващи се за днешния полицай.Но това е друга тема ще кажат журналистите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране