05.10.2015 | 0:02
Зверство: Цигани изнасилиха куче, пуснаха го да обикаля окървавено из улиците
Анусът на животното бил разкъсан, твърди очевидка

Роми са изнасилили куче в пловдивската Шекер махала, а след зверството са го пуснали да обикаля окървавено из улиците в квартала. За това алармира в различни групи за защита на животните във Фейсбук пазарджиклийката Маргарита Т, съобщава „Монитор“.
В петък жената имала работа до пловдивския КАТ, който се намира точно срещу Шекер махалата и социалните блокове на ромите. Именно там около обяд в петък тя видяла потресаващата гледка – по улицата пред КАТ минало куче, част от дебелото черво на което се показвало през ануса, пише „Монитор“.

„Не успях да реагирам, защото се уплаши и скри някъде, а и аз трябваше да стоя на опашката пред КАТ”, признава чистосърдечно жената и моли за помощ пловдивчани да отидат и да проверят все още ли е в района тежко раненото животно. На апела й в различните Фейсбук групи се отзовала друга жена, която отишла до КАТ и потърсила кучето, но от него нямало и следа, става ясно от коментарите в социалната мрежа.

Когато видяла кучето и не успяла да му помогне веднага, Маргарита разпитала ромите наоколо дали не са го виждали и защо е в такова тежко състояние. Отговорът, който получила от един от циганите бил, че кучето било изнасилено и затова било в това състояние. „Мъка голяма. Знам, че е трудно, но чак във вторник ще ходя отново до Пловдив, а до вторник може да е късно за кученцето”, споделя още притесненията си жената.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране