02.01.2017 | 0:18
Звездите на Корни и Карадайъ изгряха в шоуто на „господарите“
Пресните председатели на БСП и ДПС бяха пиронът на новогодишното шоу

Лидерите на БСП и на ДПС Корнелия Нинова и Мустафа Карадайъ се превърнаха в гвоздея на програмата на Новогодишната нощ. Двамата бяха едни от главните герои в празничното издание на „Господари на ефира“. Сценаристите на предаването се бяха подготвили със солидна порция смях с двамата пресни лидери, за които политическата година в личен план беше успешна. Актриса, облечена като Корни, както доайенът в „столетницата“ Стефан Данаилов нарича Нинова, бе застанала на фона на партийния дом. Д

осущ като оригиналната лидерка на социалистите, имитаторката пускаше плоски шеги, които както и в реалния живот в ушите на народа звучат като апокалиптични майтапи на Тодор Живков, на които само той си се смееше, а на народа не му беше никак забавно. Нинова не пропусна да поздрави и електората си с кавър на песента „Ветрове“ на Лили Иванова. Текстът обаче бе променен в партийния дух и вместо ветрове, имитаторката на Нинова повтаряше рефрена „чен(е)ге от БСП“. В края на речта си, в която Корни се скъса да хвали своя пилот, визирайки очевидно Румен Радев, на партийния дом изгря образът на Владимир Путин, който поздрави с празника всички другари.

Актьорът Валентин Танев пък влезе в образа на Мустафа Карадайъ, който излезе с червена руска гармошка, правейки асоциация с топлите отношения между ДПС и Кремъл. За фон „господарите“ бяха сложили на лидера стена, окичена с многобройни портрети на Ахмед Доган, както и препариран сокол. Карадайъ не спираше да хвали почетния си председател и да му се кланя. В скеча освен руската тема, бяха замесени и пословичните автобуси от Турция, а вместо „ЧНГ от ДПС“ , в края на скеча на екрана се появи „Ченге от ДПС“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране