14.07.2019 | 13:28
Александър Сиди за нападението над френския Пантеон: африкански негри се изгавриха с Европа!
Тъжното е, че Париж си заслужава случващото се. Не – Макрон си го заслужава!

Каква ирония! В навечерието на емблематичното събитие – нахлуването и превземането на Бастилията, нелегални мигранти нахлуха във френския Пантеон. 230-години след републиканския преврат на парижани, африкански негри се изгавриха с Европа, в сърцето на Европа! Това написа депутатът от ВМРО Александър Сиди на страницата си в социалната мрежа „Фейсбук“.

Ето какво заяви още той:

Изкривената толерантност на Макрон и Меркел роди рушителите на Стария континент. Това е тъжната равносметка. „Черните жилетки“, а именно мигранти от Западна Африка, които вчера щурмуваха френския Пантеон, са функция от десетилетията провокативна, деструктивна розово-либерална политика, провеждана от безродните лидери на ЕС.

Наглостта на маргиналните тълпи да нахлуват и рушат исторически ценности, за да накарат насилствено властите да им дадат документи за пребиваване и да им намерят жилища обаче съвсем не е спонтанен акт. Това, оказва се е дирижирано мероприятие от поредната неправителствена организация – „Вдигни се, Ла Шапел”. Същата организира мигрантски бунт и на летище „Шарл де Гол“ преди два месеца с твърдението, че авиокомпаниите и летищните власти съдействат за екстрадирането на нелегалните мигранти от Франция.

Тъжното е, че Париж си заслужава случващото се. Не – Макрон си го заслужава! И, както много често се случва – когато не разчиташ историческите грешки, историята ти дава своите уроци по труден и доста неприятен начин.

Ако продължаваме да си затваряме очите и продължаваме да толерираме неадекватните действия на настоящия модел на ЕС, то съвсем скоро „черните жилетки“ и техните меценати, ще сринат всички християнски и културни ценности, върху които се гради европейската цивилизация. И след много по – малко от 230 години, най – вероятно тук, няма да е останал и едни европеец, няма да е останал и един паметник на цивилизационните достижения на Европа.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране