29.01.2013 | 21:04
Арестуваха мъжа на Мисис България с фалшиви пари
Емил Зарев-Джинката пробвал да размени 20 000 евро менте
Гергана Зарева

Съпругът на Мисис България 2012 – Гергана Николова-Зарева, беше хванат с фалшиви пари. Служители на ГДБОП са заловили Емил Зарев-Джинката от Дупница с 20 000 фалшиви евро в момент на размяната им.

Акцията е проведена в понеделник късно следобед в дупнишкия квартал „Спартак“.  Антимафиотите а работили по сигнал и са следили Джинката, който се движел с автомобил с транзитни регистрационни номера. В момента, в който предавал парите на хора, пътуващи с автомобил със софийска регистрация, полицаите го арестували. Купюрите били 100 броя по 200 евро. Джинката е задържан в Национална следствена служба. Следователите разплитат дали става въпрос за канал за фалшива валута, или парите се печатат в района. Пътуващите в софийската кола също са задържани.

В зората на демокрацията Емил Зарев-Джинката беше известен в Дупница като рекетьор. Той изнудваше таксиметровите шофьори, които трябваше да му плащат, за да могат да упражняват занаята си, припомнят местни медии.

Гергана Николова-Зарева се яви на конкурса „Мисис България“ миналата година и го спечели. Тя стопанисва заведение в града. Мнението й е, че съпругът й е натопен. „С него сме разведени, но заради двете ни деца сме в добри отношения. Сега тичам да извадя документи, че е диабетно болен, има и други заболявания. Наех му за защитник“, разказа носителката на корона за красота.

Loading...

1 коментар

  1. gosho каза:

    Sofiiskata kola e Belo BMW 318 I se upravliava ot golemi izmamnici.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране