03.04.2015 | 19:20
Арестуваха Радо Прашката, заплашил с убийство Маги Халваджиян във фейсбук!
Арменецът се изплашил от закана в мрежата и се обадил на Бойко Борисов за помощ

Атентаторът, който заплаши в сряда вечерта с убийство  Маги Халваджиян, се оказа  не кой да е, а… Радо Прашката.

Колоритният мъж, който се появи  по прашки във втория  сезон на „Биг Брадър“, се скрил  под анонимния профил във Фейсбук, изпратил заплашителното съобщение към Халваджиян, че го чака смъртно отмъщение. Това са установили специалистите от отдел „кибер престъпления“ в ДАНС.

При получаването на заплахата Маги веднага звъннал на Бойко Борисов да се оплаче, а премиерът задействал ДАНС. Радо е задържан още  вчера около 9 часа сутринта, след като му издирили  ай пи адреса и доказали, , че заплахите са изпратени от неговия компютър. Той е задържан за цели 72 часа за заплаха за убийство  и след това вероятно ще бъде освободен.

Прашката  е всеизвестен с доста  неадекватните си постъпки. Той редовно ходи на кастинги и се предлага на продуцентите на всички  риалити шоута, настоявайки  да участва в тях, но след като го отхвърлят се ядосва и  започва да отправя тежки закани. Той имаше сериозни разправии с Азис, Евгени Минчев, Венета Райкова и  Нико Тупарев. Заплашваше ги наред, но никой не му се върза да се оплаква в полицията, а той пък и не изпълни заканите си. Явно сега  Магърдич Халваджиян се хвана, а в светските среди се заливат от смях.

В сайтовете пък коментират, че историята е повече от смешна, че Маги ако се е изплашиш наистина, би трябвало да подаде жалба в районното, а не да звъни на Бойко и заключават, че „Каквито са ни продуцентите, такива са и атентаторите“=

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране