23.01.2013 | 17:52
Доган разсмя американците (видео)
Един от най-популярните щатски видео блогъри избра именно клипчето от конгреса на на ДПС

Покушението над лидера на ДПС Ахмед Доган стана главна тема не само у нас, но и в световната мрежа. За новия епизод на онлайн шоуто си Рей Уилям Джонсън, един от най-популярните щатски видео блогъри (влогъри), бе избрал именно клипчето от злополучната конференция на ДПС.

Джонсън коментира покушението над Доган по един доста саркастичен начин. „Такова нещо не съм виждал никога през живота си. Ето така правят нещата в България. Вие не разбирате тяхната култура, затова не ги съдете“, подигравателно заявява водещият.

И продължи: „Пистолетът дори не е истински – това е газов пистолет. Какво изстрелва той?“.  Рей обаче смята, че драматичната част на видеото е във втората част, в която „старци скачат върху нападателя и го спукват от бой с бастуни“.

„Представете си българската версия на холивудска продукция, наречена „Нападението на Ахмед Доган“. Той нокаутира нападателя брилянтно!“, завършва Джонсън. И тъй като водещият сметна това видео за едно от най-депресиращите, които е гледал, го смени с клипче на куче, което танцува салса.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране