29.01.2013 | 21:42
Авер на Баретата го гръмна в Чатала
Подозират човек от обкръжението му, викат на разпит и Димитър Вучев - Демби
Снимка: Нова тв

Близък човек от обкръжението на Златомир Иванов – Златко Баретата най-вероятно е стрелецът, който днес гръмна наркобоса в чатала с калашник в сърцето на София – пред Съдебната палата.

Килърът изстрелял 15 патрона с „Калашников“ точно докато Баретата се качваше по стълбите към централния вход на сградата. Четири от тях са засегнали тънкото и дебело черво, както и пикочния мехур. „Има кръв в корема, състоянието му е шоково“, съобщиха лекарите от „Пирогов“. В корема на жертвата е нямало куршуми. Крайниците му също са били засегнати. Простреляният бос има огнестрелни счупвания на бедро и подбедрицата.

На разпит ще бъде повикан и Димитър Вучев – Демби, както и хора от близкото обкръжение на Златомир Иванов. Според „Телеграф“, разследващите не изключват вероятността зад покушението да стои и Любо Чука, тъй като брат му бе убит именно от хора на Баретата. Сред играчите от ъндърграунда, с които простреляният е в лоши отношения, е и Алексей Петров.

Loading...

1 коментар

  1. Васил Вълев каза:

    Балкански нрави и сръбски модел.Крайно време е полицията да свърше нещо превантивно в тази посока.А не както обикновенно с жълтата преса да си разчистват сметките.А за всичко друго има съд,прокуратура,адвокати.Всеки има права за които неуморно трябва да се бори.Защото цялото ни правосъдие е една не до там Малка борса в която връх взема платеното Правосъдие от което всеки гражданин не веднъж се е възмущавал и РОПТАЛ.Пожелавам на всички по-добро правосъдие през новата 2013година.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране