29.01.2013 | 18:01
Баретата е в шок заради кръвозагуба
Той е с увреда на органи в корема, но няма куршуми в корема

Златомир Иванов – Баретата, който тази сутрин беше прострелян пред Съдебната палата в София, е в шоково състояние след кръвозагуба. Това съобщи д-р Стоян Сопотенски от „Пирогов“, ръководил екипа, извършил 4-часова операция за стабилизиране на ранения.

Той е с увреда на органи в корема, но няма куршуми в корема, обясни лекарят. Баретата е със засегнати дебело черво, тънко черво и пикочен мехур, след като куршум е преминал през тялото му.  Златомир Иванов е в тежко шоково състояние в следствие на кръвозагуба, обобщи хирургът, който не отговори на въпрос дали има опасност за живота на простреляния.

Травматолозите от „Пирогов“ са обработили раните на крайниците на Златомир Иванов. Той има огнестрелно счупване на бедро и огнестрелно счупване на подбедрица, уточниха още от болницата. Подробности за състоянието на ранения гард на Баретата не бяха дадени.

Златомир Иванов, известен като Златко Баретата,  беше прострелян на влизане в Съдебната палата в центъра на София малко преди 9.30 ч. тази сутрин. В момента на стрелбата той изкачвал стълбите на централния вход на сградата, за да се яви на продължаващото срещу него дело за организиране на престъпна група за разпространение на наркотици и убийство.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране