01.02.2013 | 17:41
Бербатова се спаси с отпуск от разпит за бой над репортерка
Маргарита и снаха й Мима набили журналистка от в. „Струма“

Втори ден полицията не може да открие старшата сестра на МБАЛ – Благоевград Маргарита Бербатова и снаха й Димитричка Бербатова, за да дадат обяснения за нападението над журналистка. Двете жени се издирват, след като полицията се самосезира и започна проверка на всички обстоятелства около инцидента в центъра на Благоевград. Главната сестра излезе в отпуск за 2 дни, не знаем къде е, съобщиха от болницата.

Снаха й Мима била забелязана във фризьорски салон, където на всеослушание се е хвалела, че е набила журналистка.Тя била призована по телефона и щяла да дойде за обяснение в понеделник в полицията, тъй като, по думите й, била извън града.

В сряда около 17 часа на ул. „Пере Тошев“ 2 в Благоевград, докато столични антимафиоти провеждали акция срещу брата на футболната звезда Димитър Бербатов – Асен, майка му и жена му нападнали журналистка на регионалния в. „Струма“. Сцената, се разиграла пред очите на бопаджиите, които пазели Малкия Бербо да не им се изплъзне.

Полицаите от Първо РПУ – Благоевград, които са били очевидци на грозната сцена на насилие, също предстои да дадат обяснения пред инспектор Ромео Харалампиев, който води разследването. Те вече са описали инцидента в рапорта си след дежурството.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране