22.11.2020 | 0:35
Бившата на Ники Илиев залюби пилот
Даяна Ханджиева отсвири Данчо и гушна Петър

Бившата любима на режисьора Ники Илиев – актрисата Даяна Ханджиева, залюби пилота Петър. След два месеца на изолация в риалити формата „Фермата“ брюнетката призна, че е преоткрила мачото, а любовните искри пламнаха след романтична мексиканска вечеря.

След като останаха сами, Даяна и Петър се метнаха в прегръдките си. Докато въртеше ханш под звуците на горещите ритми, пилотът се притискаше до тялото й и опипваше задните й части, драскаше лицето й с брадата си.

„В компанията на Петър се почувствах много красива, женствена и забавна. Хареса ми как флиртува с мен – умело и ненатрапчиво“, категорична е Ханджиева.

Докато двамата се преоткриват и не крият любовните си трепети, фокусникът Данчо, с когото Даяна спеше в едно легло два месеца, прие тежко заигравките и дори публично обяви, че е влюбен в актрисата въпреки че в живота е сгоден.След като Ханджиева му заяви, че го приема само за приятел и поведението му е неадекватно, Данчо преустанови опитите да спечели сърцето й.

Припомняме ви, че името на Даяна стана популярно от сериала „Скъпи наследници“ и от светските клюки, че именно тя е причината Ники Илиев и Саня да се разведат, пише „Телеграф“.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране